În loc de INTRODUCERE

Probabil, întrebarea care ni se adresează cel mai des este:

– “HR !? Și, ce faceți voi mai exact?”

Cu siguranță, ne aducem aminte cu toții care erau ocupațiile și aspirațiile “oamenilor de HR” în anii trecuți. Angajarea, administrarea de personal și salarizarea, cea din urmă fiind des “imprumutată” contabilității.

Nouă ne place să spunem că HR –ul este cu și despre:

Dacă ai ajuns pe site-ul nostru, înseamna că OAMENII sunt importanți pentru tine și pentru compania ta. Perfect! Noi suntem partenerul tău de încredere.

Credem in:

Tradiție și inovație

Pentru ca inovarea să aducăa rezultatele scontate, este important ca strategia de HR să fie axată în primul rând pe PEOPLE, și apoi, pe tehnologie.  

Excelență și profesionalism

Abordarea noastră este una operaţională care accentuează relevanţa practicilor HR performante ce implică identificarea acelor avantaje competitive pe care le pot oferi doar OAMENII!

Adaptabilitate și flexibilitate

Adoptând filosofia “agile HR”, ne propunem să construim o valoare comuna între client (angajator), afacere si PEOPLE

Dedicare și pasiune

Suntem cu adevărat pasionați de tot ceea ce facem și ne străduim să creăm oportunități pentru dezvoltarea personală si profesională a tuturor, investind în crearea unei legături puternice dintre client (angajator) și PEOPLE!

În loc de CONCLUZIE

În contextul actual, când piața muncii din România se confruntă cu o urișă criză de angajați și specialiști, tot mai multe companii și organizații ar trebui să fie deschise la inovație, creativitate si abordări strategice, în ceea ce privește cea mai importantă și valoroasă resursă, și anume resursa umană.

Vrei să afli ce putem face pentru tine și pentru organizația ta?

Contactează-ne și iți vom împărtăși din experiența noastră.